Online Chat  
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LAST MINUTE
ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2019-2020 ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ 24-26/12/19 95€ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ HOTEL GREEN LIFE 4* ΜΠΑΝΣΚΟ 24-27/12/19!!! ΔΩΡΟ Η ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ HOTEL GREEN LIFE 4* 27-29/12/19!!! ΔΩΡΟ Η ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!

ΟΔΙΚΩΣ
ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 6ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2020
6 Μερες / 5 Διανυκτερευσεις
Τιμη απο 269 €

Ζητήστε μας τον αναλυτικό τιμοκατάλογο

Αναχώρηση :22/12-27/12 & 23/12-28/10 & 24/12-29/12
Μεταφορά από τον Βόλο , Λάρισα, Κατερίνη , Καβάλα 10 € ανά άτομο, ανά διαδρομή
Αναχώρηση στις 01.00 στις 23/12


Γνωρίστε 5 πρωτεύουσες σε 1 ταξίδι
Βουδαπέστη, Βιέννη, Πράγα, Μπρατισλάβα, Βελιγράδι

Εγγυημένη αναχώρηση από Βόλο ,Λάρισα ,Κοζάνη, Βέροια, Κατερίνη & Καβάλα

Μικρό πανόραμα Κεντρικής Ευρώπης 6ημ

1η Μέρα : Θεσσαλονίκη - Βελιγράδι – Ξενάγηση πόλης – (Μνημειακό κέντρο του Τίτο)650χλμ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στα γραφεία μας και αναχώρηση για τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα ( τελωνείο Ευζώνων ), μετά τον συνοριακό έλεγχο στάση στα αφορολόγητα καταστήματα για πιθανές αγορές. Διέλευση των Σκοπιανών και Σερβικών συνόρων , περνώντας περιφερειακά από διάφορες πόλεις με στάσεις για ξεκούραση και γεύμα. Τέλος άφιξη στην πόλη του Βελιγραδίου όπου θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση της πόλης. Η γνωριμία μας με τη "Λευκή Πόλη των Βαλκανίων" όπως είναι γνωστό το Βελιγράδι , θα ξεκινήσει με την πανοραμική μας ξενάγηση στην πόλη του Βελιγραδίου, από το περίφημο φρούριο Καλεμεγκτάν, σήμα κατατεθέν της πόλης, χτισμένο πάνω ακριβώς από τη συμβολή των ποταμών Σάβα και Δούναβη, με τη μοναδική θέα προς το Νέο Βελιγράδι και το Ζέμουν. Θα περπατήσουμε προς τη Μητρόπολη του Βελιγραδίου περνώντας από το τέρμα της οδού Κνέζ Μιχαήλοβα, αγαπημένο πεζόδρομο ντόπιων και επισκεπτών με εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αι. που τώρα στεγάζουν μοντέρνα εμπορικά μαγαζιά αλλά και κομψά καφέ και εστιατόρια. Θα συνεχίσουμε προς το νέο Βελιγράδι αφού περάσουμε τη γέφυρα Μπράνκο στον ποταμό Σάββα που χωρίζει το παλιό με το νέο Βελιγράδι, θα δούμε το μοντέρνο Βελιγράδι και θα επιστρέψουμε περνώντας από τη νέα γέφυρα 'Αντα, για να γνωρίσουμε ένα από τα πολλά γνωστά πάρκα του Βελιγραδίου, το Τόπσιντερ. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε προς τις αριστοκρατικές περιοχές του Βελιγραδίου για να επισκεφτούμε το "σπίτι των λουλουδιών", το μαυσωλείο του Τίτο και θα συνεχίσουμε για να φθάσουμε στο Ναό του Αγίου Σάββα, μία από τις μεγαλύτερες Ορθόδοξες εκκλησίες στο κόσμο. Η περιήγηση μας τελειώνει με τη γνωστή πλατεία Σλάβια, για να δούμε τα βομβαρδισμένα κτίρια από τον τελευταίο πόλεμο, το κτίριο της Κυβέρνησης, τη Βουλή, το Δημαρχείο και την Πλατεία της Δημοκρατίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

2η Μέρα Βελιγράδι – Μπρατισλάβα Ξενάγηση πόλης 570χλμ

Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σλοβακίας, την πόλη που χτυπάει η καρδιά της χώρας , την Μπρατισλάβα. Άφιξη στην μία από τις νεότερες σήμερα πρωτεύουσες της Ευρώπης. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο της γοητευτικής παραδουνάβιας γνωστής πανεπιστημιούπολης θαυμάζοντας τα μεσαιωνικά κτίσματα, τον καθεδρικό ναό, τα κυβερνητικά μέγαρα, το πανεπιστήμιο, το Δημαρχείο και την παλιά πύλη του Αγ.Μιχαήλ. Έπειτα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος .

3η Μέρα Μπρατισλάβα – Βιέννη 60χλμ - Ξενάγηση πόλης – Πράγα 330χλμ

Πρωινό και αναχώρηση για Βιέννη όπου θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση πόλης. Θα θαυμάσουμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε, του Ευγενίου της Σαβοΐας, σήμερα γκαλερί και Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης. Θα περιηγηθούμε με το λεωφορείο στην περίφημη Ρίνγκ Στράσσε (δακτύλιος του ιστορικού κέντρου) όπου θα δούμε το Ανάκτορο του Χόφμπουργκ, τα δίδυμα Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το Πανεπιστήμιο, το τετράγωνο των Μουσείων, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Αυτοκρατορικό Θέατρο, την Όπερα, τους Ναούς του Καρόλου του Βορομαίου και την Φότιφ Κίρχε. Έπειτα θα δούμε το παλάτι του Σένμπρουν με τους υπέροχους κήπους, θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας και στη συνέχεια θα περπατήσουμε στην ελληνική γειτονιά με την ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας και θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Χρόνος ελεύθερος στην μελωδική πόλη. Έπειτα αναχώρηση για την χρυσή πόλη των 100 πύργων το σημαντικότερο Αρχιτεκτονικό μνημείο της Ευρώπης, την Πράγα. Άφιξη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

4η Μέρα Πράγα - Ξενάγηση Καστρούπολης - Παλιάς πόλης – Κρουαζιέρα Μολδάβα 30χλμ

Πρωινό και αναχώρηση για το Κάστρο της Πράγας που βρίσκεται στη συνοικία Χρατσάνι και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα κάστρα του κόσμου και η αρχαιότερη έδρα των Τσέχων Βασιλέων. Σήμερα είναι η έδρα του προέδρου της Δημοκρατίας, ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο της πόλης και του κράτους. Θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό του Βίττου , το πνευματικό σύμβολο των Τσέχων και το πιο χαρακτηριστικό ορόσημο του Κάστρου. Επίσης θα δούμε τη Βασιλική του Αγίου Γεωργίου και τη βιβλιοθήκη του Στάχοβ. Στη συνέχεια να διαβείτε στο χρυσό δρομάκι ή δρόμο των Αλχημιστών με ιστορικά σπίτια που εκθέτουν μεσαιωνικές πανοπλίες και πωλούν τουριστικά σουβενίρ. Επίσης στην πύλη του κάστρου κάθε ώρα συγκεντρώνεται κόσμος για να δει την αλλαγή της φρουράς. Έπειτα θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας με τη Μάλα Στράνα (Malá Strana) που είναι μια από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες της Πράγας. Θα περιδιαβούμε στα γραφικά δρομάκια όπου θα θαυμάσουμε τα παλιά κτήρια ,τις εκκλησίες , τη λιθόστρωτη μπαρόκ πλατεία και το σήμα κατατεθέν της, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Θα συνεχίσουμε τη ξενάγηση μας περνώντας στην απέναντι όχθη, διασχίζοντας τη μεσαιωνική, λιθόστρωτη Γέφυρα του Καρόλου, που ονομάζεται και «λεωφόρος των αγαλμάτων», από τα 30 αγάλματα αγίων και ηγεμόνων που την στολίζουν από τη μία άκρη έως την άλλη. Ακόμα θα δούμε την Εβραϊκή συνοικία (Γιόσεφοφ) όπου έχουν απομείνει μόνο έξι συναγωγές , το παλιό κοιμητήριο και το παλιό εβραϊκό Δημαρχείο. Θα τελειώσουμε τη ξενάγησή μας σήμερα με την Παλιά Πόλη (Staré Mesto) όπου θα δούμε τη μεγάλη Πλατεία με το άγαλμα του Γιαν Χους και γύρω της το Παλαιό Δημαρχείο , το Αστρονομικό Ρολόι και τέλος τον Πύργο της Πυρίτιδας . Τέλος για όσους επιθυμούν, θα επιβιβαστούμε από την όχθη της «Μικρής πλευράς» σε καραβάκι όπου θα ακολουθήσει 2ωρη κρουαζιέρα.

5η Μέρα Πράγα – Βουδαπέστη ξενάγηση πόλης 525χλμ

Πρωινό και αναχώρηση για την Βουδαπέστη . Άφιξη και θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση μας από την Πέστη που απλώνεται σε μια μεγάλη πεδιάδα, θα σταματήσουμε στην πλατεία των Ηρώων που είναι στολισμένη με τα υπέροχα αγάλματα των Ούγγρων βασιλέων. Στην συνέχεια θα περάσουμε από το εκπληκτικό κτίριο της Όπερας, από το Κοινοβούλιο που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη και κατόπιν μέσω της οδού Αντράσσυ, έναν από τους πιο όμορφους και εμπορικούς δρόμους της πόλης, θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου.Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται, διασχίζοντας την ομορφότερη από τις 8 γέφυρες της πόλης, αυτή των αλυσίδων, για να βρεθούμε στην πλευρά της Βούδας και να δούμε τον Πύργο των ψαράδων, την θαυμαστή εκκλησία του Ματτίας καθώς και τον λόφο του Γκέλερντ με την εκπληκτική θέα στη Citadella. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Το βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη για να θαυμάσετε εν πλω τα φωταγωγημένα κτίρια της πόλης με την μακροχρόνια ιστορία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά.

6η Μέρα : Βουδαπέστη – Θεσσαλονίκη 1000χλμ

Πρωινό και αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη , με μικρές ενδιάμεσες στάσεις που θα γίνουν για καφέ και ξεκούραση .Περιλαμβάνονται:

• Μεταφορά με σύγχρονα λεωφορεία με επαγγελματίες οδηγούς
• Διαμονή με πρωινό ή ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
• Έμπειρος συνοδός - αρχηγός του γραφείου μας
• Περιηγήσεις-ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
• 24ώρη εξυπηρέτηση από το συνοδό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται:

• Δημοτική φόροι & Check Point πόλεων 20€ το άτομο
• Είσοδοι σε μουσεία ,αξιοθέατα ,επισκέψιμους χώρουςΔιαμονή στο Βελιγράδι στο Rooms 88 4* sup.(Κεντρικό ξενοδοχείο)

Διαμονή στην Μπρατισλάβα στο Mercure Centrum 4* sup. (Κεντρικό ξενοδοχείο)

Διαμονή στην Πράγα στο Clarion Congress 4* sup.

Διαμονή στη Βουδαπέστη στο Novotel Budapest City 4* sup. (Κεντρικό ξενοδοχείο)ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣεα Δθηΰιν: ΟπξΡςσδθξ