Online Chat  
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LAST MINUTE
ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2019-2020 ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!!!
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ 24-26/12/19 95€ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ HOTEL GREEN LIFE 4* ΜΠΑΝΣΚΟ 24-27/12/19!!! ΔΩΡΟ Η ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ HOTEL GREEN LIFE 4* 27-29/12/19!!! ΔΩΡΟ Η ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!

ΟΔΙΚΩΣ
ΠΑΡΑΛΙΑ Μ.ΑΣΙΑΣ ΟΔΙΚΩΣ 02-06/10/19
5 Μερες / 4 Διανυκτερευσεις
Τιμη απο 235 €

02-06/10/19

5 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ Μ.ΑΣΙΑ 02-06/10/191η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ – ΠΡΟΥΣΑ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στα γραφεία μας και αναχώρηση για Καβάλα, Αλεξανδρούπολη. Αφού φτάσουμε στα σύνορα θα κάνουμε μια στάση στο κατάστημα αφορολόγητων ειδών DUTY FREE και μπαίνουμε στην Τουρκία. Διέλευση από Κεσσάνη, Καλλίπολη, διάβαση του « Αιγός Ποταμοί», της Αρχαίας Σηστού και άφιξη στην Καλλίπολη, πατρίδα της αξέχαστης Σοφίας Βέμπο. Από εκεί, με το καραβάκι της γραμμής, περνάμε στην ασιατική πλευρά της Τουρκίας, στη Λάμψακο, παλιά αποικία των Αθηναίων. Παραπλέοντας οδικά τη νότια πλευρά της θάλασσας του Μαρμαρά, φθάνουμε στην καταπράσινη Προύσα χτισμένη στις υπώρειες του όρους Ολύμπου της Βιθυνίας. Τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο, δειπνούμε και διανυκτερεύουμε.

2η ημέρα: ΠΡΟΥΣΑ - ΣΜΥΡΝΗ

Πρόγευμα και μετά από μια μικρή βόλτα στην όμορφη Προύσα , συνεχίζουμε την διαδρομή μας για τη Σμύρνη και φθάνουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποιούμαστε και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στο ιστορικό κάστρο Καντιφέ Καλέ, με πανοραμική άποψη της όλης της πόλης. Στην συνέχεια θα κατηφορίζουμε στη συνοικία του Άλσαντζακ, για περιήγηση στις κεντρικές πλατείες με τα πολλά παλιά ελληνικά σπίτια και τα παλατάκια των παλιών Σμυρνιών. Στην συνέχεια θα δούμε την περίφημη προκυμαία, το Μπεζεστένι, την Ρωμαϊκή αγορά, την Αγία Φωτεινή, το ελληνικό προξενείο, τον Καθολικό ναό του Αγίου Πολυκάρπου, το πρώην παρθεναγωγείο και τον Άγιο Βούκολο. Στο τέλος θα επισκεφθούμε την Ελληνιστική Ρωμαϊκή Αγορά της πόλης η οποία χτίστηκε την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο , δείπνο διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΣΜΥΡΝΗ – ΕΦΕΣΟΣ – ΚΙΡΚΙΤΖΕ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

Μετά το πρωινό ακολουθούμε τη νέα παραθαλάσσια διαδρομή, τα αρχοντικά σπίτια των Ελλήνων, τα προξενεία και καταλήγουμε στην ιστορική προκυμαία που αναχώρησε για τον ελλαδικό χώρο ο Ελληνισμός. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε νότια, στην καρδιά της Αρχαίας Ιωνίας. Θα επισκεφθούμε την Αρχαία Έφεσο, η οποία αποτέλεσε για πάνω από 1000 χρόνια μια μεγαλούπολη του Ελληνισμού. Πατρίδα του φιλόσοφου Ηράκλειτου ήταν γνωστή σε όλο τον αρχαίο κόσμο για την λατρεία της Εφεσίας Αρτέμιδος. Τα πρώτα χριστιανικά χρόνια ήταν ήδη μεγάλη πόλη και αναφέρεται στις γνωστές προς Εφεσίους επιστολές του αποστόλου Παύλου και ως μία από τις Επτά Εκκλησίες της Αποκάλυψης. Στον αρχαιολογικό χώρο θα δούμε το Βουλευτήριο, το Πρυτανείο, την Δημόσια Αγορά, το Νύμφαιο, την Βιβλιοθήκη του Κέλσου, το Θέατρο, το Γυμνάσιο και το Στάδιο και περνώντας έξω από την Έφεσο θα επισκεφθούμε τον Κιρκιντζέ, το ελληνικό χωριό που αναφέρει η Διδώ Σωτηρίου στα « ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ» και το κοσμοπολίτικο θέρετρο Κουσάντασι. Ελεύθερος χρόνος στην πλούσια αγορά του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΣΜΥΡΝΗ-ΠΕΡΓΑΜΟ-ΑΪΒΑΛΙ

Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο μας και θα κάνουμε την πρώτη στάση μας στο γνωστό σε όλους μας Κονάκι. Μετά θα συνεχίσουμε και θα διασχίσουμε δύο ιστορικές συνοικίες, το Κορδελιό και του Μπουρνόβα, όπου θα δούμε και τα τελευταία εναπομείναντα Ελληνικά σπίτια που σώθηκαν από την μεγάλη πυρκαγιά. Επόμενη στάση μας αφού διασχίσουμε την περιοχή της Μενεμένης, την Φώκαια κλπ είναι η Πέργαμος. Θα γευματίσουμε, θα γνωρίσουμε την Κόκκινη Βασιλική του Ιουστινιανού, θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο με το εξαιρετικό θέατρο και το Ασκληπιείο και θα συνεχίσουμε για το θρυλικό Αϊβαλί όπου θα έχουμε το Δείπνο και την διανυκτέρευση μας.

5η ημέρα: ΤΡΟΙΑ-ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε την ιστορική Τροία , την πόλη του Πριάμου, όπου θα δούμε ερείπια από την παλιά πόλη και το αντίγραφο του Δουρείου Ίππου. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο με τα αλλεπάλληλα στρώματα υπολειμμάτων από τις διάφορες φάσεις ύπαρξης της πόλης. Aναχωρούμε για το Τσανάκαλέ όπου με το Φέρυ μποτ θα περάσουμε στην Ευρωπαϊκή Τουρκία και θα κατευθυνθούμε προς τα σύνορα.Συνεχίζουμε, περνάμε τα σύνορα και φτάνουμε στην πόλη μας το βράδυ με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Περιλαμβάνονται:

Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*-5*
Ημιδιατροφή
Περιηγήσεις του προγράμματος
Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου

Δεν περιλαμβάνονται:

Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Ξενοδοχεία

ALMIRA 5* - Προύσα
GRAND CORNER 4* - Σμύρνη
GRAND TEMIZEL 5* - ΑϊβαλίΚΡΑΤΗΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣεα Δθηΰιν: ΟπξΡςσδθξ