Online Chat  
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LAST MINUTE
ΜΑΛΤΑ 25-28/10
ΔΑΛΜΑΤΙΑ-ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 17-18/11
ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ 25-29/10


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ
ΠΑΤΜΟΣ SUMMER'18
6 Μερες / 5 Διανυκτερευσεις
Τιμη απο 365 €

Διακοπές στο νησί της Αποκάλυψης

Πτήσεις για Κω με Astra Airlines

6 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ 365 ΕΥΡΩ
7 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ 389 ΕΥΡΩ
8 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ 399 ΕΥΡΩ

ΘΕΣ-ΚΩΣ 18.40 - 20.15
ΚΩΣ - ΘΕΣ 20.35 - 22.10

Περιλαμβάνεται 1 χειραποσκευή έως 10κ ανά άτομο και 1 αποσκευή έως 15 κιλά ανά άτομο.

CATAMARAN ΓΙΑ ΠΑΤΜΟ

6 ΗΜΕΡΕΣ: KΩΣ - ΠΑΤΜΟΣ 11.30 -13.20 & ΠΑΤΜΟΣ - ΚΩΣ 13.30 - 16.00
7 ΗΜΕΡΕΣ: KΩΣ - ΠΑΤΜΟΣ 11.00 - 13.25 & ΠΑΤΜΟΣ - ΚΩΣ 09.35 - 11.50
8 ΗΜΕΡΕΣ ΚΩΣ - ΠΑΤΜΟΣ (ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ): KΩΣ - ΠΑΤΜΟΣ 11.30 - 13.20 & ΠΑΤΜΟΣ - ΚΩΣ 09.35 - 11.50
8 ΗΜΕΡΕΣ ΚΩΣ - ΠΑΤΜΟΣ (ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ): KΩΣ - ΠΑΤΜΟΣ 13.30 - 15.50 & ΠΑΤΜΟΣ - ΚΩΣ 13.30 - 16.00


Αξίζει να δειτε..
Τη Χωρα
Το σπηλαιο της Αποκαλυψης
Την ιερά Μονή Ευαγγελισμού Μητρός Ηγαπημένου
Το μεγαλόπρεπο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου
Τη Μονή της Ζοωδόχου Πήγής
Το Γροικο

Λειψους
Η Πάτμος – το νησί της Αποκάλυψης ή Ιερουσαλήμ του Αιγαίου, όπως διεθνώς αποκαλείται, αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό που συνδυάζει τον μυστικισμό και την κατάνυξη με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που κάθε αρχοντική γωνιά της προσφέρει, καλώντας σας σε ένα ταξίδι ατελείωτων και ποικίλων εμπειριών. Το παραδοσιακό λευκό χρώμα, τα αρχοντικά και τα σοκάκια της Χώρας (Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco), οι τρεις Ανεμόμυλοι του νησιού, η νυχτερινή ζωή στο γραφικό λιμάνι της Σκάλας αλλά και την κοσμοπολίτικη Χώρα, τα μονοπάτια και διαδρομές που μπορεί να ακολουθήσουν οι επισκέπτες, το ειδυλλιακό τοπίο, οι όμορφες παραλίες και τα γύρω νησάκια όλα αρμονικά συνδυασμένα συνθέτουν έναν ιδανικό τουριστικό προορισμό που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Για το νησί της Πάτμου το γραφείο μας, σας προσφέρει πακέτα διακοπών και εκδρομικό πρόγραμμα. Η μετάβαση πραγματοποιείται αεροπορικώς για Σάμο και στη συνέχεια με πλοίο ήcatamaran για την Πάτμο για τα εκδρομικά ή διακοπικά πακέτα. Επίσης, σας προσφέρουμε και πακέτα διακοπών σε συνδυασμό με διαμονή στη Σάμο ή στην Κω.


Το γραφείο μας έχει εξασφαλίσει δωμάτια σε ξενοδοχεία στη Σκάλα για το εκδρομικό πρόγραμμα και επιπλέον στον Κάμπο και στο Γροικό για τα πακέτα διακοπών. Υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου, για όσους επιθυμούν.ΣΚΑΛΑ

Το μοναδικό λιμάνι του νησιού, η Σκάλα είναι και το γραφικό τουριστικό κέντρο του νησιού. Είναι, επίσης, ο μεγαλύτερος και πιο πυκνοκατοικημένος οικισμός και ο χώρος, όπου βρίσκονται τα εμπορικά – τουριστικά καταστήματα, οι τράπεζες, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία απο καφενεία, μεζεδοπωλεία, εστιατόρια. Εδώ κτυπά και η καρδιά της νυκτερινής ζωής του νησιού: μπαράκια και κέντρα με ζωντανή μουσική λειτουργούν μέχρι τα ξημερώματα, αποδεικνύοντας οτι η Σκάλα τα συνδυάζει όλα.


ΓΡΟΙΚΟΣ
Ο κόλπος του Γροίκου με την υπέροχη θέα προς τον βράχο «Καλλικατσού» και την παραλία της Πέτρας έχει χαρακτηρισθεί από τον διεθνή οργανισμό «Most Beautiful Bays in the world» ως ένας από τους ωραιότερους κόλπους του κόσμου, ενώ τμήμα της παραλίας του είναι οργανωμένο διαθέτοντας ταβέρνες με ντόπια κουζίνα και υπέροχους μεζέδες, ενοικιαζόμενα καταλύματα καθώς και ξενοδοχεία έως πέντε αστέρων.


ΚΑΜΠΟΣ
Ο Κάτω Κάμπος χαρακτηρίζεται από μικρά, ολόλευκα σπίτια, περιβόλια και αλμυρίκια κατά μήκος της γνωστής παραλίας του Κάμπου, η οποία διαθέτει μικρό μώλο για βάρκες και σκάφη αναψυχής στο ανατολικό της άκρο. Στον Κάτω Κάμπο θα βρείτε επίσης, ταβέρνες, παραθαλάσσια μπαρ, καθώς και ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Οι τιμές είναι ανά άτομο για το σύνολο των ημερών και περιλαμβάνουν :
αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις
Χειραποσκευή & αποσκευή κατά τη διάρκεια της πτήσης
διαμονή στο ξενοδοχείο / ενοικιαζόμενο δωμάτιο που επιλέξετε για το σύνολο των ημερών
διατροφή όπως αναγράφεται
ταξιδιωτική ασφάλιση
φόρους αεροδρομίων
  • Επεξήγηση : όταν οι ημέρες είναι 5, οι διανυκτερεύσεις είναι 4.


ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣεα Δθηΰιν: ΟπξΡςσδθξ